Kontaktinformation

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor angående det som rör nätverket, organisationen Örebro Tribune med tillhörande webbtidningar Örebro Tribune och Utryckning.se.

  • För vanliga frågor så kan du exempelvis använda formuläret kontakta oss som du hittar på sidan Örebro Tribune (.ORG).
  • Det finns en Tribune-blå ”plupp” i nedre högra hörnet som du kan fylla i din fråga, detta är likt tidigare kontaktformulär och funktion är densamme. Se ovan.
  • För att använd traditionell epost från start för att ställa din fråga/frågor så kan du använda adressen orebrotribune.s@gmail.com

Din fråga kommer tas emot och du får en bekräftelse via epost med ditt unika ärendenummer, detta är en kölapp och besvaras i turordning. Konversationen hålls igång tills dess att den kan stängas ner manuellt. Beroende på frågans natur så kan den tilldelas till ett ombud på Örebro Tribune som har just den kunskapen, bilder hos fotografen osv…
Observera att du fyllt i en giltig e-postadress för att kunna ta emot svar från oss på Örebro Tribune.

Längre diskussioner på Örebro Tribune (.COM)

Vill du istället ha längre diskussioner angående artiklar som tidigare publicerats, eller rent allmänna frågor med svar så rekommenderar jag att du besöker vårt pressbord på adressen orebrotribune.com – liveforum för frågor och diskussioner. Detta är gratis att använda, vill du skapa eller svara på inlägg så krävs det att du registrerar dig.

Pressmeddelanden tas gärna emot på adressen orebro.tribune@gmail.com