Fantastiska funktioner i våran moderna diskussionsplattform


#1

Efter många OM så tar vi systemet återigen i bruk - vi kör på adressen som slutar på .org (orebrotribune.org)

Örebro Tribune har under lång tid provat ut flera olika system för så kallad Help Desk för att snabbt ge svar på frågor som inkommer till redaktionen, det ska vara en central plats och då menar vi utanför våra sociala medier som vi i dagsläget använt för allmän information och hjälp. Vi ville att systemet skulle klara alla konversationer, fungera som en blandning av ett chattsystem och forum. Där vi kan diskutera allmänt utåt och även internt i teamet.

Stabilt för live-bevakning
Systemet är utmärkt att i realtid kunna uppdatera information. Du behöver inte uppdatera sidan i systemet för att se det som skrivs in och detta gör att vi med säkerhet kommer kunna köra detta när vi fortsättningsvis ska köra en event-chatt eller live-bevakning. Vi kommer då att flagga i artikeln hur du når rätt konversation på Örebro Tribune .org

Vi upptäckte sårbarheten så sent som under tisdagens live-bevakning av Apple Event, den externa tjänst vi använde brakade totalt samman och vi möttes från och till av ett felmmeddelande när vi skulle skriva ett inlägg.

Örebro Tribune .org (orebrotribune.org) är den officiella diskussionsplatsen för webbtidningen Örebro Tribune – Utryckning.se

Samma utvecklare som Stack Overflow
Vi fann systemet med utvecklare som tidigare utfört underverk inom kodkretsar. Örebro Tribune .org är uppbyggt av samma utvecklare som till Stack Overflow – det största och mest betrodda online-samhället för utvecklare.

Tror detta är perfekt då funktionerna passar oss för ändamålet.

Varför skulle man bryta konversationer till obekväma sidor där du ständigt måste hitta knappen ”Nästa sida?” Utvecklarna har ersatt allt detta med kraften i ”Just In Time”-laddning. Vill du läsa mer så behöver du bara skrolla uppåt och nedåt.

Meddelar dig om det mesta
När någon citerar ditt inlägg på Örebro Tribune .org, då meddelar vi dig. När någon nämner ditt @namn, då meddelar vi dig. När någon svarar på ditt inlägg… Ja du förstår vad jag försöker säga.

Örebro Tribune .org är ett enkel plattform där svaren från användare och redaktionen flyter ner på sidan i en rad. Sammanhanget för varje inlägg, även citaten sammanfattas för att du inte ska förlora hela konversationen.

Kopiera för konversationen
Hittar du ett ämne på en sida du känner du vill konversera till, kopiera in webbadressen i ett nytt eller befintligt ämne och systemet utökar länken automatiskt och ger ytterligare information, även med bild om detta är möjligt. Länkar till Örebro Tribune, Wikipedia, YouTube, Amazon, GitHub, Twitter, Flickr och hundratals andra populära webbplatser fungerar ”out of the box”.

När du inte är aktiv på Örebro Tribune .org så skickas dina meddelanden automatiskt till dig via e-post. Svara via e-posten var du än är, på vilken enhet som helst.

För att aktivt vara deltagande på Örebro Tribune .org måste du registrera dig, efter en enkel registreringsprocess så loggar du in, detta gör du antingen med dina uppgifter som du angett vid registrering eller via ditt konto på Facebook, Twitter eller Google.

Självklart är det gratis att skaffa konto hos oss!