FAQ - Örebro Tribune


#1

Detta är en civiliserad plats för offentlig diskussion
Behandla detta diskussionsforum med samma respekt som du skulle befinna dig i en allmän park. Vi är också en gemensam samhällsresurs - en plats för att dela kompetens, kunskap och intressen genom pågående samtal.

Det här är inte svåra och snabba regler, det är bara ett hjälpmedel för vår mötesplats. Använd dessa riktlinjer för att hålla detta en en ren väl väl belyst plats för civiliserad offentlig diskussion.

Förbättra diskussionen
Hjälp oss att göra detta till en bra plats för diskussion genom att alltid arbeta för att förbättra diskussionen på något sätt, även om det är en liten förbättring. Om du inte är säker på att ditt inlägg läggs till i konversationen, tänk på vad du vill säga och försök igen senare.

Dom ämnen som diskuteras här är viktiga för oss, och vi vill att du ska agera som om de är viktiga för dig också. visa respekt över ämnet och personerna som diskuterar dem, detta även om du inte håller med om vad som sägs.

Ett sätt att förbättra diskussionen är att upptäcka dom som redan efterfrågats. Vänligen spendera lite tid på att bläddra bland ämnen här innan du svarar eller startar ditt eget, då har du en bättre chans att träffa andra som delar dina intressen.

Var enig, även när du inte håller med om det som diskuteras i en tråd.

Om du ser ett problem, flagga det!

Skriv bara dina egna saker - tänk på att saker och ting kan gå under upphovsrätten.